3D-visualisointi

Tilojen visualisoinnin avulla uusia havainnollistavia näkökulmia myyntiin ja markkinointiin

Toteutamme laadukkaat ja näyttävät visualisointikuvat sisätiloista, rakennuksesta sekä rakennuksen ympäristöstä markkinointi- ja myyntikäyttöön.

3D-visualisointi

3D-visualisoinnin avulla suunnittelukohde näyttäytyy aivan uusin silmin ja herättää kiinnostusta

3D-visualisointi antaa realistisen kuvan siitä, miltä suunnittelukohde voisi näyttää valmistuttuaan. Visualisoinnilla voidaan tehostaa tilojen vuokraamista ja saada potentiaaliset vuokralaiset kiinnostumaan tulevasta kohteesta.

Jotta toteutettavista visualisointikuvista saadaan näyttäviä, Suunnittelemolla kohteiden visualisointiin osallistuvat arkkitehti sekä sisustusarkkitehti. Heidän tehtäviinsä kuuluvat kohteen mallintaminen, visualisoitavaan tilaan valittujen pintamateriaalien ja -värien valinta, mallinnuksen vienti visualisointiohjelmaan, jossa kuvaan säädetään oikeat kuvakulmat, valaistus sekä pintamateriaalit. Visualisointikuvat ovat oiva tapa esittää suunnitellut tilat tai rakennukset.

Miksi tilata 3D-visualisointikuvat?

Näyttävien visualisointikuvien avulla saadaan herätettyä tiloihin kohdistuva mielenkiinto.

Suunnittelemon toteuttamia visualisointikuvia on käytetty esimerkiksi tilan tai kiinteistön myynti- ja markkinointiesitteisiin, joiden avulla asiakkaamme on saanut tehostettua kohteen myyntiä tai vuokrausta.

Tutustu toteutuksiimme

Haluatko kuulla lisää?

”Haluaisitko herättää kohteesi henkiin 3D visualisoinnin avulla? Otathan yhteyttä ja pyydät tarjouksen!”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi