Kiinteistökehitys

Laadukasta kiinteistökehitystä ammattitaidolla

Löydämme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut kiinteistöjen ja toimitilojen kehittämiseen.

Kiinteistökehitys

Kiinteistökehityksen tavoitteena on tuoton ja arvon nousu

Ideoimme ja konseptoimme aluekehitys- ja uudisrakennusratkaisuja sekä korjausrakentamisen ja käyttötarkoituksen muutoksia. Kaikki alkaa tilojen potentiaalin arvioimisesta. Työtapamme on toimia asiakkaiden kanssa yhteistyössä heidän edukseen: otamme huomioon tilan vetovoimaisuuden, vuokrattavuuden ja tulevat käyttäjät. 

Suunnittelemo Oy:lla on pitkä kokemus kiinteistökehityksestä, mikä takaa laajan tietämyksen erilaisista kohteista ja niiden erityispiirteistä. Erityispiirteitä voivat olla muun muassa rakennuksen ikä, mittasuhteet rakennuksessa tai tontilla, käyttötarkoitukset ja käyttäjän tarpeet. Kiinteistökehityksen kohteissa huomioidaan erilaiset lait ja määräykset kuten kaupungin rakennus- ja asemakaavamääräykset. Ammattilaisen tehtävänä on selvittää laajamittaisesti kohteen erityispiirteitä ja muodostaa näistä kokonaiskuva hankkeen edistämiseksi.

Suunnittelemon osaaminen ja kokemus mukaan kiinteistökehityshankkeeseesi!

Toteutamme kiinteistökehityshankkeet asiakkaan ja käyttäjän näkökulmia kuunnellen sekä arvostaen

Olemme tehneet kiinteistökehitystä muun muassa vanhoihin tehdaskiinteistöihin ja ravintolatiloihin, toimistorakennuksiin sekä laboratoriokiinteistöihin, joissa toimii terveydenhuollon alan toimijoita. 

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista arkkitehdeista, sisustusarkkitehdeista sekä projektinjohdosta, jotka yhdessä huolehtivat hankkeen läpiviennistä aikataulun ja budjetin puitteissa. Tiimillämme on erinomainen kyky selvittää ja löytää asiakasta palvelevat kompromissit.

Kiinteistökehitys nostaa kiinteistön arvoa ja nostaa tilojen käyttöastetta.

Olisiko nyt aika aloittaa kiinteistösi kehittäminen?

Haluatko kuulla lisää?

”Kiinteistöä kehittämällä tämän arvo, vuokrattavat neliöt ja tuotto lähtevät nousuun.”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi