Rekrytointi

Töihin Suunnittelemolle Tampereen toimipisteeseen?

Meillä työskentelee joukko ammattitaitoisia arkkitehteja ja sisustusarkkitehteja, joiden vahvuudet sekä osaaminen näkyvät vahvasti erilaisissa ja eri kokoisissa projekteissa – laajoista kiinteistönkehityshankkeista aina pienempiin toimitilamuutoksiin. Arkkitehtimme ja sisustusarkkitehtimme työskentelevät päivittäin asiakasrajapinnassa ja huolehtivat itsenäisesti suunnittelutyön laadusta ja projektin etenemisestä.

Avoin hakemus

Arkkitehti tai sisustusarkkitehti!

Mikäli sinulla on kertynyttä ammattiosaamista, koet toimitilasuunnittelun tai kiinteistökehitystehtävien olevan kiinnostuksen kohteesi ja osaamisalueesi. Voit jättää meille avoimen hakemuskirjeesi, CV:si ja portfoliosi osoitteeseen milla@suunnittelemo.fi.

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi

Suunnittelemo toimistona

Inspiroiva ja valoisa toimistomme sijaitsee vuonna 1923 valmistuneessa, arkkitehti Heikki Tiitolan suunnittelemassa punatiilirakennuksessa, kolmannessa kerroksessa Tampereen Kyttälässä. 

Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet sekä kattava ohjelmistolisenssivalikoima työnteon tueksi. Työskentelemme avotoimistossa, mutta mikäli kaipaa omaa rauhaa tai tilaa, löytyy meiltä myös tähän käyttöön rauhallisempia työtiloja. 

Suunnittelemon työntekijöiden käytössä on kattava, yhteistyökumppaniverkostomme avulla koottu materiaalikirjasto suunnittelutyön tukena. Materiaalikirjastosta löytyykin suuri valikoima pinta-, tekstiilimateriaaleja sekä tuote- ja värikatalogeja. Henkilöstömme kehittää ammattitaitoaan sekä tietämystään aktiivisesti erilaisten koulutusten ja tuote-esittelyiden avulla. Asiakkaamme arvostavatkin tiimimme ajantasaista ja innovatiivista otetta suunnittelutyöhön.

Kolmannen kerroksen toimistossamme järjestyvät asiakastapaamiset paikan päällä sekä etänä nykyaikaisesti varustellussa ja viihtyisässä neuvotteluhuoneessamme. 

Suunnittelemon työntekijöiden ryhmäkuva
Tilda Rönö

Tilda Rönö

Projektiassistentti

”Suunnittelemo tarjoaa kannustavan työympäristön, jossa on vahva yhteishenki. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.”

Linda Sirkkunen

Linda Sirkkunen

Sisustusarkkitehti

“Suunnittelemossa on sisustusarkkitehtien tukena osaavat arkkitehdit. Millalla on erinomainen tietämys ja taito projektien johtoon, läpivientiin sekä suunnitteluun ja talotekniikkaan liittyvissä asioissa. Meidän käytössämme on oikeat työkalut työtehtäviä varten: Archicad, Lumion, Adoben ohjelmistot ja totta kai koneet, jotka ovat tarpeeksi tehokkaat pyörittämään ohjelmistoja.”