Toimitilasuunnittelu

Teemme unelmien tiloja toimitila kerrallaan

Suunnittelemon käyttäjälähtöisellä ajatusmallilla ja innovatiivisella suunnitteluotteella toteutetaan laadukkaita toimitilahankkeita, jotka palvelevat tilojen käyttäjiä kokonaisvaltaisesti erilaisen työn tarpeet huomioiden.

Käyttäjälähtöistä toimitilasuunnittelua

Kattava palvelupaketti, jonka avulla toimitilamuutos sujuu helposti ja tehokkaasti

Toimitilasuunnittelu on Suunnittelemon ydintä. Toimitilasuunnittelussa tavoitteenamme on luoda tiloja, jotka vastaavat käyttäjien tarpeisiin ja edistävät henkilöstön työskentelyä yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita tukien.

Toimitilasuunnittelu kattaa niin arkkitehdin kuin sisustusarkkitehdin palvelut, joihin kuuluvat tilojen toiminnallisen suunnittelun lisäksi myös tilojen kalustaminen sekä valaistuksen, akustiikan, materiaalin ja värien suunnittelu. Toimitilasuunnittelu on kattava palvelupaketti, jonka avulla toimitilamuutos sujuu helposti ja tehokkaasti.

Toimitilasuunnitteluun lähtiessä henkilöstön tarpeiden kuunteleminen on kaiken a ja o!

Toimitilasuunnittelussa lähdetään liikkeelle tilan käyttäjien tarpeista. Suunnittelemosta löytyy osaaminen ja innostus toteuttaa asiakkaan henkilöstön tarvekartoitus. Henkilöstön tilatarpeet saadaan kattavasti selville henkilöstölle suunnatulla tilatarpeiden kartoituskyselyllä. Lisäksi järjestämme kattavat työpajat yrityksen henkilöstölle, joiden avulla henkilöstön tarpeet ja toiveet saadaan kerättyä ja tuotua suunnittelupöydälle toimitilahankkeen edistämiseksi.

Miksi Suunnittelemo mukaan toimitilan uudistushankkeeseen?

Hyvin suunnitellut tilat tukevat tehokasta työskentelyä, parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä ja toimivat yrityksen käyntikorttina

Haluatko kuulla lisää?

”Kaipaatko apua toimitilojesi suunnittelussa? Otathan yhteyttä, niin katsotaan projekti käyntiin!”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi