Suunnittelun keskiössä henkilökunnan toiveiden ja hyvinvoinnin huomioiminen – toimitilat Tampereella ja Rovaniemellä

Sekä Tampereen että Rovaniemen toimipisteillä suunnittelun keskiössä olivat yrityksen henkilökunnan toiveiden ja hyvinvoinnin huomioiminen sekä brändivärien esille tuonti niin kalusteissa kuin tekstiileissäkin. Kahvilamaisuus, tumma yleisilme, graafisuus, modernius, selkeys, raikkaus ja leikkisyys olivat suunnittelua ohjaavia adjektiiveja.

Uusien toimitilojen kartoitus, tilasuunnittelu ja tilojen sisustuksen konseptointi

Tiloissa toteutettiin kokonaisvaltainen toimitilamuutos. Tiimimme suunnitteli asiakkaan uuteen toimitilaan täysin uudet tilaratkaisut, jotka palvelevat yrityksen toimintoja ja henkilökuntaa paremmin. Tiloihin tehtiin pintamateriaali- ja värisuunnitelmat sekä kalustus uusittiin täysin. Tiloissa hyödynnettiin myös vihersisustusta tilanjakoelementtinä. Konseptoinnin ansiosta Tampereen toimitiloista oli helppo ottaa elementtejä Rovaniemen toimipisteelle, jolloin nämä kaksi toimitilaa saatiin yhtenäistettyä ja yrityksen ilme saatiin tuotua selkeästi esille.

Asiakkaan näköiset ratkaisut

Jo projektin alusta asti oli selvää, että henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys ovat tekijöitä, joiden pohjalta suunnitelmia lähdetään tekemään. Saumattoman yhteistyön ansiosta suunnittelijamme oppi tuntemaan asiakkaan ja suunnittelu oli helppoa, kun pääsi niin sanotusti asiakkaan pään sisään. Tiloista tuli juuri sellaiset kuin asiakas toivoi.

”Kiitos Suunnittelemo Oy:n tiloistamme tuli aivan upeat ja juuri meidän näköiset! Mahtavaa, kun tilat on rohkeasti sisustettu ja viihtyisät! Näissä tiloissa on mahtava kasvaa ja tehdä työtä. Kyllä on työ- ja henkilöstötyytyväisyys huipussaan. Odotetaan vain kovasti, että rajoitukset loppuu ja voi tuoda asiakkaitakin ihastelemaan sisustusta ja näitä upeita maisemia! Iso kiitos! Ilman teitä tämä ei olisi onnistunut!” – Jari Saari, Alfame Systems Oy