Sisustussuunnittelu

Kutsuvia ja näyttäviä tiloja sisustussuunnittelun avulla

Sisustussuunnittelun avulla tunnelmaa ja näyttävyyttä yrityksen toimitiloihin.

Sisustussuunnittelu Suunnittelemolla

Unelmien tiloja

Tiimillämme on kattava osaaminen onnistuneen sisustussuunnittelun toteuttamiseksi. Otamme toimitilojen sisustuksen suunnittelussa huomioon myös tärkeät yksityiskohdat kuten valaistuksen, tehottomien tilojen minimoimisen, äänieristyksen ja esteettömyyden. Tärkeää on myös tilojen vaikutelma ja viihtyvyys. Asiakkaan toiveita kuuntelemme aina herkällä korvalla! 

Sisustusarkkitehtimme toimivat tiiviissä yhteistyössä arkkitehtisuunnittelijoiden kanssa. Laaja yhteistyöverkostomme eri alojen ammattilaisten kanssa antaa täydelliset eväät onnistuneeseen ja toimivaan sisustussuunnitteluun.

Yksilöllisesti tuotettua sisustussuunnittelua asiakkaallemme

Brändin ympärille suunniteltu sisustus toimii tyylikkäänä käyntikorttina yrityksen asiakkaille

Suunnittelemon sisustusarkkitehdeilla on erinomainen silmä tilojen suunnitteluun ja he osaavatkin ajatella nykyaikaisesti ja innovatiivisesti. Suunniteltavaan tilaan saadaan sisustussuunnittelun avulla tuotua haluttua näyttävyyttä ja tunnelmaa. Suunnittelijamme osaavat tuoda asiakkaan ja yrityksen brändin näkyville tyylikkäästi tilan henkeen sopivaksi. Suunnittelutyössämme tärkeintä on asiakkaan kuuntelu ja tämän brändin sekä toiveiden huomioiminen.

Haluatko kuulla lisää?

”Suunnittelemme teille upeat ja yksilölliset tilat, jotka ovat teitä sekä yrityksenne brändiä varten toteutettu!”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi