Brändiuudistus antoi suuntaviivat sisustussuunnittelulle ja lopputuloksena syntyivät tyylikkäät ja persoonalliset toimitilat, joista huokuvat brändin ammattitaito ja osaaminen.

Kokonaisvaltaista työympäristö- ja toimitilasuunnittelua Alfamen kasvaviin toimitilatarpeisiin

OHJELMISTOALAN YRITYKSEN UUDEN TOIMISTON SUUNNITTELUN PÄÄTEEMOINA OLIVAT HENKILÖSTÖN HYVINVOINTI JA TYÖTYYTYVÄISYYS.

Alfame Systems Oy:lle suunniteltiin Helsingin Vallillaan pirteä ja moderni toimisto, jonka suunnittelua inspiroi henkilöstön hyvinvointi ja työtyytyväisyys. Brändiuudistuksen yhteydessä Alfame toivoi henkilöstölleen toimivia ja viihtyisiä tiloja työskentelyyn sekä myös yhdessä olemiseen. Uuden toimiston käyttöastetta haluttiin lisätä myös iltaisin, mikä piti ottaa huomioon kohteen suunnittelussa.

Tilat ovat suunniteltu täysin asiakkaan uudistunutta brändiä mukaillen. Jokaisessa tilan yksityiskohdassa pyrittiin huomioimaan yrityksen arvot ja visio.  Toimistoon valitut pintamateriaalit ja värit ovat valittu niin, että ne tukevat yrityksen brändiä ja samalla luovat yhtenäisen tunnelman koko tilaan.

Uniikit erikoisvalaisimet ja akustiikkatuotteet mukana luomassa persoonallista toimistoa

Vuoden 2022 aikana toteutettuun hankkeeseen Suunnittelemo toteutti kokonaisvaltaista työympäristö- ja toimitilasuunnittelua Alfamen kasvaviin toimitilatarpeisiin Helsingin Vallilassa. Laadukkaan lopputuloksen saavuttamisesta vastasivat Suunnittelemon osaavat sisustusarkkitehdit.

Yrityksen persoonallisuutta ja osaamista tuotiin esille tyylikkäillä erikoisvalaisimilla, sillä niiden avulla saadaan luotua haluttua tunnelmaa. Erikoisvalaisimien lisäksi toimistoon sijoitettiin erilaisia akustiikkatuotteita, jotka ovat myös suunniteltu varta vasten Alfamen brändin mukaan. Sekä valaisimissa että akustiikkatuotteissa on käytetty mallina esimerkiksi asiakkaan logoa ja brändin värimaailmaa.

Brändiuudistus on toteutettu onnistuneesti ja tilat heijastavatkin nyt yrityksen arvoja ja brändiä. Henkilöstön hyvinvointi ja toiveet ovat otettu huomioon erinomaisesti.  

Haluatko kuulla lisää?

Suunnittelemme teille upeat ja yksilölliset tilat, jotka ovat teitä sekä yrityksenne brändiä varten toteutettu!”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi