Suunnittelemo Oy

Keitä me olemme?

Suunnittelemo on asiakaslähtöinen ja innovatiivinen suunnittelutoimisto. Olemme erikoistuneet toimitilasuunnitteluun, arkkitehti- ja sisustussuunnitteluun sekä kiinteistöjen ja alueiden kehitystehtäviin.

Suunnittelemo

Luottavainen

Työmme on aina laadukasta, joten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että meidän toteuttamamme suunnittelukohteet ovat juuri sitä, mitä meiltä on tilattu.

Sinnikäs

Olemme motivoituneita saavuttamaan asetetut tavoitteet ja toimimme päättäväisesti niitä kohti. Jatkamme eteenpäin vaikeuksista huolimatta ja pysymme sitkeästi päämäärässämme. Luovuttaminen ei kuulu tapaamme tehdä töitä!

Optimistinen

Ajattelemme asioista positiivisesti ja odotamme hyvää tulevaisuudelta. Näemme ympärillämme paljon hyvää, luotamme omiin kykyihimme ja arvostamme onnistumisiamme.

Avoin

Olemme aina valmiita tutustumaan uusiin ajatuksiin sekä kuuntelemaan erilaisia kokemuksia. Tuoreet ja ainutlaatuiset näkökulmat otamme innoissamme vastaan. Opimme mielellämme uutta ja sopeudumme helposti muutoksiin, mikä takaa onnistuneen suunnittelutyön. 

Energinen

Tavoitteenamme on toimia inspiraation lähteinä muille. Työmme merkityksellisyys ja haasteellisuus vie meitä inspiroiden eteenpäin, ja toivomme energiamme välittyvän myös muille. 

Valmistautunut

Valmistaudumme asiakastapaamisiin huolellisesti esimerkiksi keräämällä kaiken tarvittavan tiedon valmiiksi. Suunnittelutyössä valmistaudumme ottamalla huomioon myös mahdolliset esteet ja haasteet, jotta olemme valmiita tarpeen tullessa ratkaisemaan ne tehokkaasti.

Määrätietoinen

Olemme sitoutuneita tavoitteisiimme ja pyrimme saavuttamaan ne määrätietoisesti. Tämän tuo esiin tehokas toimintamme. Asiakkaamme ovat meille erittäin tärkeitä ja pyrimme tarjoamaan heille parhaan mahdollisen suunnittelutyön lopputuloksen