Arkkitehtisuunnittelu

Visiosta arkkitehtisuunnittelun kautta toteutukseen

Suunnittelemme toimivat tilat, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Mitoitamme tilat liiketoiminnan tarpeita tai muuta käyttötarkoitusta vastaaviksi toimiviksi ja viihtyisiksi tiloiksi.

Arkkitehtisuunnittelu Suunnittelemossa

Visiosta rakennukseksi

Suunnittelemossa tyypillinen hanke alkaa luonnos- tai konseptisuunnittelusta, josta se etenee rakennuslupavaiheeseen ja siitä edelleen toteutus- ja työmaavaiheen suunnitteluun. Arkkitehtisuunnittelun lähtökohdat pohjautuvat aina käyttäjien tarpeisiin ja ratkaisuissa haetaan aikaa kestäviä suunnitteluratkaisuja.

Suunnitelmia viedään kaikissa vaiheissa eteenpäin arkkitehdin ja sisustusarkkitehdin tiiviillä yhteistyöllä. Lisäksi suunnittelutiimiä täydentää joukko erikoissuunnittelijoita laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Suunnittelemolla on vahvaa osaamista arkkitehtitiimissä

Arkkitehtimme kartoittavat tilasi mahdollisuudet

Asiakkaan ja käyttäjän kanssa pyritään tutkimaan tilankäytön ongelmat ja tarpeet monelta kannalta ja ratkaisemaan ne laadukkaalla ja pitkäikäisellä suunnitelmalla.

Suunnittelemolla arkkitehtisuunnittelua tekevät Milla, Panu ja Hanna. Jokaisella heistä on pitkä kokemus erilaisista hankkeista ja niiden vaiheista. Heidän yhteystietonsa löytyvät täältä.

Laadukkaasti toteutettua arkkitehtisuunnittelua Suunnittelemolta

Käyttäjän tarpeet huomioiva suuunnitteluprosessi, jonka lopputuloksena kestäviä ja kauniita rakennuksia sekä tilaympäristöjä.

Haluatko kuulla lisää?

”Haluaisitko tarjouksen arkkitehtisuunnittelusta? Otathan yhteyttä!”

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi