3daysofdesign on tapahtuma ammattilaisille, suunnittelijoille, medialle ja kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Kolmen päivän ajan showroomit, tapahtumatilat, galleriat ja liikkeet tarjosivat designin ystäville parastaan Kööpenhaminassa.


Suunnittelemon suunnittelijat viettivät inspiroivan päivän tutustuen kansainvälisiin ja pohjoismaalaisiin sisustuksen, valaistuksen ja designing klassikoihin sekä uusiin virtauksiin.

3daysofdesign – 3DOD

JO YLI 10 vuoden ikään ehtinyt tapahtuma pidetään kesäkuun toisella viikolla

Tapahtuma kokoaa suuren joukon kansainvälisiä ja pohjoismaisia sisustuksen, valaistuksen ja designin toimijoita Kööpenhaminan keskustaan suureksi showroom- ja galleriakeskittymäksi. Ensimmäinen 3DOD järjestettiin 2013, ja tapahtuma on kasvanut sittemmin ekspotentiaalisesti. Satojen brändien ja vielä useamman tapahtuman kolmipäiväinen kihaus on inspiroiva kokemus kaikille asiasta kiinnostuneille.

Suunnittelemon edustus vietti innostavan päivän tutustuen tapahtuman tarjontaan.

Tarjontaansa esittelivät suuret, tunnetut brändit, kuten esimerkiksi Normann Copenhagen, Sony, Bang & Olufsen, Classicon, BoConcent, UMAGE, &Drape ja monta muuta. Suomalaisista toimijoista mukana olivat esimerkiksi Artek, Nikari ja Woodnotes.

Esillä oli rinta rinnan klassikoita, mutta myös uutta designia. Tapahtuma on visuaalinen elämys, sillä irrallisten tuotteiden sijasta showroomeissa nähdään kauniisti somistettuja kalustekokonaisuuksia, huoneita ja tilaratkaisuja, jossa tuotteet tulevat parhaiten esiin aidonoloisessa tilassa.

Suurina kantavina teemoina suurella osalla mukana olleista brändeistä oli kierrätys ja kierrätysmateriaalien käyttö tuotteissa. Suunnittelemon delegaation mieleen jäivät etenkin erilaisten muiden tuotteiden tekemisessä ylijäävien sivutuotteiden käyttäminen materiaalina: esimerkiksi viinin teossa ylijäämäksi jäävän rypälemassan käyttäminen keinonahan tekemisessä, tai oluen mäskin hyödyntäminen materiaalina.

Väreissä tänä kesänä tapahtumassa hallitsivat murretut värit, ja kalusteissa tiilenpunaiset ja terracottaiset sävyt. Kuitenkin tämän vastapainona nähtiin kirkkaita päävärejä, kuten punaista ja sinistä. Nähtävillä oli myös terästä erilaisina muotoina ja uusissa käyttötavoissa, ja harjattua rosteria ja alumiinia olikin käytetty yllättävästi hyvin sirosti erilaisissa yhteyksissä. Myös messinkiä näkyi useissa yksityiskohdissa, niin harjattuna kuin kiillotettunakin.

Avaa kuvagalleria ja tutustu 3daysofdesignin antiin!

inspiroiduitko?

Suunnittelemon asiantuntijat auttavat sinua mielellään toteuttamaan sisustusunelmasi!

Milla Lindroos

Toimitusjohtaja, projektipäällikkö
+358 (0)44 976 9164
milla@suunnittelemo.fi