Suunnittelemo

Artikkelit

Tukholman huonekalumessut - poiminnat sisustustrendeistä 2023

Toimistomme vieraili tiistaina 7.2. Ruotsissa Tukholman huonekalumessuilla. Messuilla oli yli 400 näytteilleasettajaa laajasti eri huonekalu-, sisustus- ja design-brändeiltä. Näytteilleasettajien lisäksi messuilla oli erilaisia näyttelyitä,

Lue lisää

Suunnitteluvaiheen johtaminen - palvelu tilan tai kiinteistön omistajalle sekä sijoittajalle

Suunnittelemossa toimitilojen muutoskorjaushankkeissa eri alojen suunnittelijoita, tilaajaa, vuokralaista tai käyttäjää ohjaa suunnitteluvaiheessa projektinjohtaja.

Projektinjohtaja laatii suunnitteluvaiheen aikataulun sekä huolehtii aikataulussa pysymisestä,

Lue lisää

Miksi valita Suunnittelemo mukaan kiinteistökehityshankkeeseen?

Onko kiinteistökehitys tällä hetkellä ajankohtainen aihe työpöydälläsi? Mietitkö mahdollisesti, tarvitsisitko ulkopuolisen toimijan apua kiinteistösi kehittämiseen? Onko kiinteistösi mahdollisesti tyhjillään etkä löydä tiloihin vuokralaista?

Lue lisää

Aito Säästöpankin konttorista uusi maamerkki Hämeenkadulle

Aito Säästöpankki muutti näkyvälle ja keskeiselle paikalle Tampereen ydinkeskustaan, kun se avasi lokakuussa 2022 uuden Talouden valmentamonsa ovet osoitteessa Hämeenkatu 5.

Lue lisää

5 vinkkiä hyvän lähtöaineiston keräämiseen suunnittelijalle

Teemme suunnittelutyötä yhdessä asiakkaan kanssa aina heti alkumetreistä saakka. Suunnittelutyö alkaa hyvien lähtötietojen kartoittamisella, mikä luo raamit koko suunnittelutyölle. Olemme kehittäneet hyviä työtapoja lähtötietojen saamiseksi,

Lue lisää

Goforen uuden pääkonttorin suunnittelussa huomioitiin tulevaisuuden työn tarpeet ja eri muodot

Gofore Oyj:llä käynnissä olevassa Go21-hankkeessa toteutetaan organisaatiolle uutta pääkonttoria Tampereen keskustaan. Uuteen pääkonttoriin tulee monimuotoisten toimistotilojen lisäksi esimerkiksi seminaaritila, sauna ja kattoterassi.

Lue lisää

Suunnittelun keskiössä brändiuudistus, yhteistyömahdollisuudet sekä yksilölliset työtilat

Suunnittelemon ja ohjelmistoyritys Alfame Systems Oyn menestyksekäs yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Yhteistyön keskiössä on ollut henkilökunnan toiveiden ja hyvinvoinnin huomioiminen, jotta tiloista on saatu yrityksen arvojen ja brändin mukainen toimiva kokonaisuus.

Lue lisää

Miten teet yrityksesi tiloista houkuttelevammat?

Ovatko toimitilat nuhraantuneet ja seinäpinnat sekä kalusteet aikansa eläneitä? Entä onko tilan ainoana valonlähteenä kellertävät loisteputket? Olette mahdollisesti rakentaneet yritykselle strategian ja tätä tukevan hienon verkkosivuston, joka näyttää asiakkaiden mielestä houkuttelevalta ja kiinnostavalta, mutta toimitilat ovat sen sijaan saattaneet jäädä päivittämättä, eivätkä vastaa mielikuvaa yrityksestä.

Lue lisää

Käyttö­tarkoituksen muutos

Harkitsetko liiketilan ostamista tai tilan muuttamista vaikka ravintola- tai toimistokäyttöön? Rakennuksen katutasossa tai vaikka rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat liiketilat, jotka ovat aiemmin toimineet esim. myymälätiloina, on mahdollista hyvän suunnittelun kautta muuttaa uuteen käyttötarkoitukseen.

Lue lisää

5 vinkkiä hyvään harjoittelu­paikka­hakemukseen

Käykö sinulle kerta toisensa jälkeen niin, että lähetät sinnikkäästi hakemuksia, mutta et pääse haastatteluun? Ei hätää, näillä vinkeillä onnistut varmasti.

Lue lisää
crossmenu