Suunnittelemon sisutusarkkitehtina on aloittanut Tiina Terho, jolla on pitkä kokemus sisustusalan moninaisista projekteista. 

Huhtikuussa sisustusarkkitehtina aloittanut Tiina tarttuu työhön motivoituneena

Suunnittelemon omistaja ja toimitusjohtaja Milla Lindroos on innoissaan Tiinan tuomasta positiivisesta, aktiivisesta ja osaavasta otteesta.

Tiina on koulutukseltaan muotoilija ja sisustusarkkitehti. Tiina toimii Suunnittelemolla sisustusarkkitehtina ja Tiinan osaaminen välittyy asiakkaille kohdesuunnittelun, konseptien ja tilapintojen sekä kiinto- ja irtokalustuksen suunnittelutöiden kautta.

Tiinan ammattitaidon ja ripeän työotteen taustalla on usean vuoden työkokemus tilasuunnittelun parissa. Lisäksi hänen muotoilijan AMK-opinnot Lahden Muotoiluinstituutissa, vaihto-opiskeluaika Amsterdamissa arkkitehtuurin osastolla sekä taiteen maisterivaiheen opinnot kalustesuunnittelun koulutusohjelmassa Aalto Yliopistossa ovat antaneet Tiinalle raudanlujan ammattitiedon ja -taidon alalla. 

Tiinan mielestä suunnittelutyössä parasta ovat ideoiminen, kokonaisuuksien luominen ja niiden sovittaminen asiakkaan tarpeisiin. Suunnittelemon asiakkaiden näkökulmasta upeinta onkin, kun suunnittelutyö kokonaisuudessaan henkii ja konkretisoi asiakkaan tarpeet.

Vahvuudet ja kokonaisvaltainen sisustusideologia

Tiinan intohimoja ovat myös tekninen suunnittelu sekä piirtäminen. Lisäksi hänen vahvuuksiinsa kuuluvat visuaalinen ja materiaali-/tekninen osaaminen. Kalustepuusepän ammatin vuoksi hänen sydäntään erittäin lähellä ovat myös erilaiset kiintokalusteet ja näiden suunnittelu.

– Kiintokalusteet ovat mielestäni ikihitti, sillä niillä voidaan vaikuttaa voimakkaasti tilan toimintaan ja visuaaliseen erityisyyteen, Tiina kertoo.

Tiinan mukaan erilaisilla valaistuksilla ja valaisimilla saadaan aikaan hyvin erityyppisiä tunnelmia, sillä eri tiloissa on erilaisia valaistustarpeita.

– Työtiloihin toivotaan osittain enemmän kodikkuutta ja biofilia on työhyvinvoinnin kannalta nosteessa, hän lisää.

Tiina inspiroituu erilaisista materiaaleista, valokuvista sekä ihan vain kaduilla näkemistään asioista.

Vapaa-ajallaan Tiina kertoo puuhastelevansa kaikenlaista ja kokeilevansa kaikkea uutta. Tänä keväänä hän osallistui kalusteiden entisöintikurssille, josta hän heti huomasi pitävänsä. Hän rakastaa kirppareita sekä luonnossa ja kaupunkiympäristössä vietettyä kiireetöntä aikaa.

Positiivisen, iloisen asenteen omaava rautainen ammattilainen osaksi Suunnittelemon tiimiä

Suunnittelemon uudella sisustusarkkitehti Tiina Terholla on erinomaiset valmiudet toimia Suunnittelemon asiakashankkeissa vastuullisena sisustussuunnittelijana ja osana suunnittelutiimiä, tarjoten idearikkaita vaihtoehtoja sekä kokonaisvaltaisia visuaalisia suunnitelmia asiakkaan päätöksenteon tueksi.

Tiina on toiminut työurallaan tiiviissä yhteistyössä asiakas- ja yhteistyökumppanien kanssa, joten hänellä on erinomaiset taidot pitää hankkeen langat käsissään. Tiinalle on tuttua, miten asiakkaalle laaditusta konseptisuunnitelmasta toteutetaan useammasta osa-alueesta koostuva ja tilasuunnittelua palveleva, sekä asiakkaan tarpeet täyttävä kokonaisuus.

”Tiina on päässyt erinomaisesti kiinni meneillään olevien työympäristöjen sekä toimitilauudistuksien sisustussuunnittelutehtäviin. Upeaa, että saimme Tiinan ammattiosaamisen täydentämään tiimiämme ja osaksi asiakastöitämme. Pääsemme tiiminä kasvamaan ja kehittymään asiakkaidemme hankkeiden kautta entistä paremmiksi toimitilahankkeiden osaajiksi. ” Milla Lindroos toteaa iloisesti.

Ota tästä talteen Tiinan yhteystiedot:

TIINA TERHO

Sisustusarkkitehti
+358 (0)50 463 8601
tiina.terho@
suunnittelemo.fi