Sisustus

Unelmien tiloja

Tiimillämme on kattava osaaminen onnistuneen sisustussuunnittelun toteuttamiseksi. Otamme huomioon myös tärkeät yksityiskohdat, kuten valaistuksen, tehottomien tilojen minimoimisen, äänieristyksen ja esteettömyyden. Tärkeää on myös tilojen vaikutelma ja viihtyvyys. Asiakkaan toiveita kuuntelemme aina herkällä korvalla!

Jätä yhteydenottopyyntö

“Ravintoloitsijana minulla oli tietyt ravintolakiinteistöön liittyvät odotukset sekä arkkitehdilta että sisustussuunnittelijalta. Nämä odotukset täyttyivät täysin ja jopa ylittyivät! Asiantuntijoiden osaaminen, erinomainen asiakaspalvelu sekä projektijohtaminen antoivat minulle turvallisuuden tunnetta sekä mielenrauhaa.”

Sari Sorri
Ravintoloitsija 
Ravintola Sorella

Suunnittelemo Home – Sisustus­suunnittelua Sinun kotiisi

Mikäli kaipaat kotiisi uutta ja persoonallista ilmettä edullisesti ja kompaktisti, me tarjoamme siihen vaihtoehdon. Suunnittelemo Home-palvelu on etänä toteutettava palvelu juuri Sinun kotisi sisustuksen suunnitteluun. Personoimme toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan paketin, jonka avulla pääset toteuttamaan sisustusta joko itse tai urakoitsijan avulla. Suunnitelmat pohjautuvat meille lähettämiisi pohjakuviin, mikä helpottaa toteutusvaihetta huomattavasti. Mikäli uusit myös kalusteita muun sisustuksen yhteydessä, saat kalusteet tilattua kauttamme reiluun yhteistyöhintaan.

Suunnittelemo Home

Suunnittelemo Team mate – Toimistosi sisustus­suunnittelua etätoteutuksella!

Onko toimistosi kalustejärjestys epäkäytännöllinen ja kaipaisit muutenkin hieman stailausta toimistollesi päivää piristämään? Suunnittelemo Team mate -palvelulla saat nopeasti suunnitelmat käyttöösi urakoitsijaa varten. Suunnittelu toteutetaan täysin etänä – palaverit ja workshopit pidetään Teams-palavereina ja materiaalimallit toimitetaan toimistollesi, jotta pääset fiilistelemään toimistosi uutta ilmettä. Suunnittelemo Team mate on edullinen ja tehokas vaihtoehto tavalliselle toimitilasuunnittelulle!

crossmenu